Reserva
ARA!
Reservas HotelReserves
Visitar Girona
Activitats culturals per descobrir la ciutat i els voltants

Visitar Girona

Girona, la ciutat dels quatre rius, ofereix al visitant una varietat de llocs de gran interès que comencen en el barri jueu (el Call), un referent en la història gironina, ple de vida cultural, comercial i gastronòmica i porta d'accés al patrimoni monumental més important de la ciutat. La Catedral, els Banys Àrabs, Sant Feliu, Sant Pere de Galligans, Sant Domènech o el passeig de la muralla, fan de Girona un centre de gran valor històric. Els nostres museus, el de la Ciutat, el d'Història o el del Cinema, i els nostres parcs i jardins com la Devesa, el jardí dels alemanys o els jardins de la francesa, completen l'encant gironí. A més, durant la vostra estada podreu gaudir d'una cuina d'alt nivell, reconeguda en les millors guies gastronòmiques internacionals.

 

Visitar Girona província

La província de Girona és un passeig entre el mar i la muntanya, les valls i les serralades. El visitant podrà gaudir d'una atractiva oferta turística, cultural, natural i gastronòmica. Podrà conèixer la ruta de Salvador Dalí a partir de l'itinerari que inclou Port Lligat, Cadaquésy Figueres; seguir els passos de Josep Pla per Palafrugell i S'Agaró, delectar-se amb la "cuina volcànica" de la Garrotxa ; arribar amb cremallera fins al Santuari de Núria i practicar tot tipus d'esport (vela, bicicleta, escalada, esquí ...).

 

La Costa Brava

Amb el nom de Costa Brava es designa la costa mediterrània catalana compresa entre el Cap de Creus, a l'Alt Empordà, i Blanes, a la Selva. Podrà trobar platges tranquil envoltades de bonics paisatges de muntanya que fan del nostre litoral un lloc únic. Podrà gaudir de la tranquilitat dels pescadors i podrà conèixer racons i monuments admirables, pobles plens d'història, tradicions, mercats i festes populars. El perfil retallat de la nostra costa el portarà fins nuclis turístics de gran importància: Cadaqués, Roses, l'Escala, Llafranc, Calella de Palafrugell o Palamós.

 

Activitats per la zona


La possibilitat de practicar una gran varietat d'activitats en una zona privilegiada dins de la província de Girona fa que la nostra proposta per a les seves vacances sigui encara més atractiva. Algunes de les opcions que trobareu (i totes elles a menys de 30 minuts del nostre establiment) són: golf (vuit camps), submarinisme, windsurf, vela, passejades a cavall, rutes amb bicicleta, senderisme, paracaigudisme, entre altres.


Seleccioneu el tipus d'activitats

   
   
 

Cicloturisme

  Bike Breaks
At the Girona Cycle Centre in addition to providing amazing cycling holidays we also have a mini bike shop in Girona´s old town stocking all the most important things cyclists cannot live without, as well as our fleet our Cannondale rental bikes.


Més informació:
http://www.gironacyclecentre.com/

 
  La burricleta
Rutes sense esforç, divertides, naturals i culturals, guiades amb els nostres GPS: rutes bàsiques, gastronòmiques, amb pícnic, amb allotjament rural, per a grups nombrosos.... Fes la teva reserva al teu Centre Burricleta.


Més informació:
http://burricleta.com/

 
 
 
 

Ofertes

I PROMOCIONS
Novara Hotels vol ajudar-te a descobrir els encants de Girona

 
Veure ofertes - Hotel Peninsular - Girona
 
Veure ofertes- Hotel Peninsular - Girona
 
HOTEL PENINSULAR - Nota legal
Carrer Nou, 3 - Avda. Sant Francesc, 6 - GIRONA - Spain
Tel. (34) 972 20 38 00 - Fax (34) 972 21 04 92
Email peninsular@novarahotels.com

Hotel Girona
Hotel Girona Facebook Twitter You Tube Flikr
Descarrega't el Bono10€ per descomptes especials!

Bono 10
Hoteles Gerona